Danila

App-udvikling (IOS/Android) & App-design

ERFARING

Jeg har udviklet for såvel C20-selskaber, som for startsups. Jeg har udviklet mobil-apps, siden de første blev udviklet i Danmark, og er udover udvikler ekspert i design af apps.

Derfor er jeg helst med i hele processen, og udvikler design, som hjælper virksomheder med at omsætte ideér til digitale løsninger.

 

OM MIG

Jeg ynder at gøre det helt lavpraktisk og hjælpe med at analysere og forstå behovet, så I kan fokusere på det der har en betydning. Dvs at reducere kompleksiteten, fjerne støj, skabe klarhed og overblik, og rådgive om teknologivalg, så I får et overblik over løsningsrummet og jeres muligheder

Med forskellige innovationsværktøjer i værktøjskassen kan jeg kickstarte prototyping og udvikling af jeres næste digitale produkt.

Timer/Uge (maks)
Antal års erfaring
Timeløn (DKK)

CASES

Projekter jeg er stolte af at have lavet:

Leki

Online trading platform til Luftfartsindustri for Leki Aviation. Platformen operer med millioner af reservedele, komplekse arbejdsgange og salgs-automatisering, således sætter en ny standard for online handel i luftfartsindustrien.

Rassvet-new.007

AutoApp

Mobile app templating platform for Universal Apps, bygget til at levere 70+ skræddersyede apps til Autobranchen. Platformen har datadrevet kundelivscyklus-automatisering.
Rassvet-new.008

AnyWare

Anyware Smart Home platform med Anyware Smart Adaptor (iOT device) og Anyware app, enhver kan leve smartere.
Rassvet-new.009

REFERENCER

 

Morten Bremild, CEO,
AnyWare.

 

Anders Schultz-Møller, CEO
AutoApp
Peter Oestergaard Mietke, VP EMEA
Leki Aviathon.
Scroll to Top