Brug Jelber som du vil

Hvis du mangler én specifik specialist til dit team eller projekt

Dropwdown

Få håndplukket et team af specialister til dit næste projekt

Choose

Hvis du løbende har brug for et fast team af specialister til din marketing

Published

Du kan få løst alle typer af opgaver +

Branding

Brand strategi
Brand kommunikation
Brand identitet
Design
Illustrationer

Advertising

Kommunikationsstrategi
Ide og koncept
Kampagneudvikling
Art Direction
Tekstforfatning (DK/UK native)
SoMe strategi og content
Video & film
Animationer
Grafisk produktion
Projektledelse

Data drevet marketing

Campaign management
Data mining
KPI’er & dashboards
Tracking & optimering
SEO/SEM-optimering
Programmatic/RTB indkøb
Marketing automation
Email management

Digitale platforme

Digital strategi
UX
Digitalt design
Frontend udvikling
Backend udvikling
Agile coaches og sprint forløb

Vi har håndplukket de bedste  til dig

At skabe det bedste team og de bedste rammer for et projekt er vores vigtigste opgave. Vi ønsker at gøre det så simpelt, let og ukompliceret af komme igang med opgaverne. Derfor har vi håndplukket de bedste freelancespecialister indenfor hvert kompetenceområde.

Vores screening og udvælgelsesproces er baseret på personligt interview, kompetencer, cases, referencer, erfaring, udmærkelser og anbefalinger.

Vi sparer dig for tid til selv at søge, interviewe og udvælge de rigtige profiler og alle specialister kan blive insourcet, så du får et effektivt og fleksibelt hold tæt på forretningen.

Hele modellen sikrer stor fleksibilitet, så du kan skrue op og ned for de kompetencer du ønsker. Der er kun erfarne folk på alle poster, som arbejder selvstændigt med projekterne og du får derfor størst mulig værdi, da der ikke er nogen fordyrende mellemlag af projektledere, stabsfunktioner eller andet.

 

Du bestemmer selv, hvordan vi Jelber

Bag Jelber står der rutinerede kræfter med stor erfaring fra alle typer af brand, marketing og digitale projekter. Vi er klar til hjælpe dig med sparring og rådgivning ift. at definere projektet og sætte det rigtige team.

Du vælger selv, om du vil arbejde direkte med specialisterne eller du ønsker, at Jelber står for at projektlede teamet. Uanset, hvilket setup vi aftaler, så er vi klar til at supportere under hele projektet og vil medvirke ved evalueringen når det er færdigt.

Vi ønsker, at gøre det så let som muligt for alle at fokusere på projekterne og derfor er alt understøttet af vores digitale platform og faste processer. Vi arbejder med flere former for prismodeller inklusiv afregning efter forbrug og timepris, fastpris eller indgåelse af tidsbegrænsede kontrakter. Timepriserne er typisk 30/40% lavere end hos bureauerne.

Skærmbillede 2020-11-04 kl. 14.32.17
London

Sæt et hold af de stærkeste globale profiler

Vi oplever stor efterspørgsel efter internationale profiler og derfor har vi suppleret de danske specialister med  de bedste London baserede profiler med størst erfaring indenfor internationale projekter, kampagner og brands.

Udenfor Danmark er “the gig economy” langt mere etableret, hvilket betyder, at antallet og kvaliteten af uafhængige specialister er meget høj.

Vores associerede partner, Caroline Asmussen, leder vores Jelber team i London og hjælper med at identificere, rekruttere og connecte med de bedste folk fra Europa’s største community af kreative og tech folk.

Vi har også suppleret vores stærke team af specialister baseret i Danmark, med dygtige folk i Norge, Sverige og Finland, så vi kan løse nordiske projekter.

 

En fleksibel arbejdsstyrke af specialister er fremtiden

Mange ting er ikke som de var før Corona krisen, men behovet for markedsføring er der stadig. I endnu højere grad tror vi på,  at der er behov for at have marketingressourcer, data og eksekvering tæt på forretningen.

Med det rigtige setup og en strategisk anvendelse af uafhængige specialister, kan man  organisere sig, så man hurtigt og effektivt kan omstille sig til ændringerne i markedet og verden omkring os. Læs mere om dette i denne artikel fra Forbes.

Kontakt Jelber

Vi har +150 freelance-specialister fra Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, England, USA der er klar til at hjælpe dig.

Udfyld formularen, skriv på [email protected] eller ring på 2262 4101, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få marketing tættere på dig og din forretning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi vender tilbage i løbet af 24 timer

Please enter your name.
Please enter a message.
claus

Claus Leinøe

CEO og Co-founder
Ekspert på: Branding og marketing indenfor B2C og B2B
Mobil: 2262 4101
Email: [email protected]

thomas

Thomas Kragh

Co-founder
Ekspert på: Digital udvikling, UX og digital markedsføring
Mobil: 5139 3347
Email: [email protected]

De varmeste anbefalinger herfra på vegne af Motosumo teamet🌟 Fantastisk netværk, super skarpe profiler og perfekt koncept for virksomheder som vores! hashtagjatak

Allan Steen Olsen, CMO og Co-founder @Motosumo

Denmark is shifting from follower to emerging leader of the hashtag#freelance revolution. Looking forward to great things as Jelber creates a new model of advertising and marketing support for DK and the Nordics.

Jon Younger, Writer at Forbes Magazine covering the gig economy

Hvis du er blandt de bedste specialister

Som specialist, hjælper vi dig med en platform til at blive mere synlig og forbinde dig med interessante projekter. Vi ønsker, at hjælpe vores kunder med at få del i fordelene ved the gig economy og herigennem få løst deres projekter bedst muligt. Vi har ikke en database af folk, som kunderne kan abonnere på, eller lister med tusindevis af folk, som man forsvinder i. Vi er en premium service bestående af de bedste uafhængige marketingspecialister. Derfor er vi omhyggelige med at håndplukke folk baseret på deres erfaring, referencer og anbefalinger. Vi er altid nysgerrige på at lære nye dygtige folk at kende og du er derfor altid velkommen til at kontakte os.

Når du er blevet en del af Jelber, så er det let at komme igang med projekter:

  • Du registrerer dig på vores portal, gennem et link vi sender til dig, så vi kan præsentere alle på en ensartet og overbevisende måde
  • Alt data opbevares og behandles i overensstemmelse med GDPR reglerne
  • Når vi identificerer et potentielt projekt, så sender vi dig en briefing og aftaler rolle, team, leverancer, timing og budget
  • Når kunden har godkendt projektplanen og teamet, starter vi projektet
  • Vi håndterer alt det praktiske med økonomi, kontrakter, NDA’er, betalingsplan mv.
  • Når projektet er leveret og godkendt af kunden, sender du en faktura til os på det aftalte. Plus evt. ændringer som er godkendt i løbet af processen
  • Sammen med kunden laver vi en evaluering og vi vil gøre alt for at have det næste projekt klar til dig

Vi tror på et langsigtet strategisk samarbejde med dig og kunderne. Vores mission er, at supportere dig, så du kan levere det bedste arbejde og skabe tilfredse kunder.

front_buttom
Scroll to Top