Gitte Odgaard Odgaard Lundbergh

Gitte Odgaard er specialist i
brand-strategy,graphical-production,projekt-leader-campaigns-marketing,planning-and-strategy,digital-projektleder-digital-project-lead,film-and-video-production,marketing-strategy,idea-and-concepts,brandstrategi,grafisk-produktion,medieplanlaegning,planning-og-strategi,projektledelse-kampagner-marketing,ide-koncepter,content-production,film-og-video-produktion,marketingstrategi

jacobstaalbye

Om Gitte Odgaard

Baseret på 20+ års erfaring indenfor marketing, reklame og kommunikation i marketingafdelinger, på bureauer og i konsulentverden, hjælper jeg som Freelance Mkt. Projektleder virksomheder og brands med udarbejdelse og eksekvering af strategi, koncepter, kampagner, medieplanlægning, produktion og stakeholder management.

Jeg arbejder altid med en 360 graders approach og arbejder med det brede mediespektre fra de fysiske/offline medier til digital, SoMe, CRM. CMS, partnerskaber etc. – dette for at skabe sammenhæng, reach og opfyldelse af den overordnede forretningsplan, målsætning og generering af leads og awareness.

En af mine styrker er på kort tid at kunne sætte mig ind i kundens forretningsområder, strategi og udfordringer, skabe overblik, struktur og sikre fremdrift samt optimering af koncept, content og leveringer ift. tid og budget. Min erfaring med optimering af kunderejsen, skabelse af en sammenhængende kommunikation på alle platforme samt projektledelse fra A-Z sikrer solide og kvalitetsbaserede leveringer og slutresultater.
Jeg arbejder med både kortere og længerevarende kontrakter.

Se mere på min LinkedIn profil: https://www.linkedin.com/in/gittelundbergh/

Erfaring

Brancher

b2b,health-care,media,retail,b2c,offentlig-public,sport-and-fritid-leasure,fmcg,start-ups,rejse-and-turisme-travel-and-tourism,it-and-tech,beauty-and-personal-care

Arbejdsuge

40 timer

Erfaring

23 år

Timeløn

850 kr.

Kunde-case 1

Skærmbillede 2020-05-11 kl. 13.48.27

Kunde-case 2

Kunde-case 3

single.dk

Kunde-case 4

hercukles

Tidligere ansættelser

“1996 – 1999: Projektleder – Kunde & Co.
1999 – 2004: Marketing Manager – Magasin du Nord
2004 – 2007: Digital Account Manager – Gekko (fusionerede efterfølgende med Relationshuset)
2007 – 2009: Account Manager – Manipulation (idag navngivet Connected)
2009 – 2012: Global Marketing Manager – Jabra, GN Store Nord
2013 – 2013: CRM Marketing projektchef – Tivoli
2013 ->: Freelance Marketingkonsulent – Lundbergh Essential”

Scroll to Top