Jacqueline Salinas

Jacqueline er specialist i
media-planner,billedbehandler,content-production,marketing-strategy,seo

jacobstaalbye

Om Jacqueline

Som person er jeg engageret, positiv og en “team player” – også under pres. Jeg er målorienteret og proaktiv og fokuseret på at nå det aftalte omfang. Jeg arbejder godt I et dynamisk miljø, med fleksibilitet og fokus.

Proaktiv & Vedholdende
I uforudsete situationer arbejder jeg proaktivt for at løse udfordringerne. Jeg benytter min baggrund fra min uddannelse i marketing, for at finde en produktiv løsning. Jeg har gå på mod og giver ikke op.

Struktureret
Je ger naturligt en meget struktureret person. Hvis der er processer eller projekter som ikke er struktureret, vil jeg gøre hvad jeg kan for at kunne udvikle en måde hvorpå det er mere struktureret og effektivt at arbejde med, for derudover også at undgå fejl i fremtiden.

Ansvarlig
Jeg tager stor ære i mit job, og de opgaver jeg bliver stillet, og udfører dem altid veleksekveret inden for den aftalte tid.

Jeg elsker at løbe ude I naturen, jeg er fornyligt flyttet fra Frederiksberg til Amager hvor jeg har strand og skov og by lige rundt om hjørnet hvilket er skønt! Jeg spiller en hel del padel med min familie og kæreste. Jeg spiller lidt guitar og synger i min fritid.

Erfaring

I løbet af 3 år, har jeg arbejdet med weboptimering og webudvikling. Dette inkluderer SEO content og udviklingen af hjemmesider på WordPress. Derudover har jeg styret udviklingen af billetplatformen for DAC. Jeg har opbygget solide kompetencer I tekniske problemløsninger.

Jeg har arbejdet med Influencer Marketing og SoMe Marketing. Jeg har fundet influencers som passer til udvalgte kampagner, optimere partnerskaber i virksomheden, udviklet bedre løsninger ifht. Influencer insigter.
Derudover har jeg stået for Instagram kampagner og virksomhedens SoMe platformes opslag. Jeg har også været i tæt kontakt med kunden og potentielle kunder. Jeg har stået for at lave content strategier og content creation og føler mig meget komfortabel i det.

Brancher

b2b,betting-and-gambling,fashion,health-care,media,retail,telco,b2c,biler-and-transport-cars-and-transportation,internet-e-commerce,offentlig-public,beauty-and-personal-care,sport-and-fritid-leasure,finance,elektronik-electronics,fmcg,it-and-tech,rejse-and-turisme-travel-and-tourism,start-ups

Arbejdsuge

40 timer

Erfaring

4 år

Timeløn

499 kr.

Kunde-case 1

Skærmbillede 2020-05-11 kl. 13.48.27

Skærmbillede 2020-05-11 kl. 13.48.27

Skærmbillede 2020-05-11 kl. 13.48.27

Skærmbillede 2020-05-11 kl. 13.48.27

Kunde-case 2

Kunde-case 3

single.dk
single.dk
single.dk
single.dk

Kunde-case 4

hercukles
hercukles
hercukles
hercukles

Case 5

hercukles
hercukles
hercukles
hercukles

Case 6

hercukles
hercukles
hercukles
hercukles

Tidligere
ansættelser

“2017-2020- digital marketings medarbejder hos Dansk arkitektur center

2020- Virksomhedspraktik i 2 digitale marketings bureauer Honey Studio og Momster

2020-2021 Freelance/ startet virksomhed selv hvor jeg er consulent for små virksomheder og hjælper dem med deres digitale markedsføring.”

Scroll to Top