Vi er klar til at hjælpe

[email protected]

+45 2262 4101

Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 2262 4101 eller at sende en mail på [email protected], så kan vi tage en dialog om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

T&C1

Claus Leinøe

Ekspert på: Branding og marketing indenfor B2C og B2B

Claus har i +20 år arbejdet med alle typer af projekter indenfor branding, markedsføring og udvikling af digital løsninger hos ledende bureauer som bla. Valtech, Ogilvy, Konstellation og Advice. Claus har stor erfaring med at udvikle brand- og marketingstrategier og i at opbygge organisationer der kan levere stærke integrerede marketing løsninger igennem hele kunderejsen. Han er vant til at lede mange typer af teams og udvælge de rigtige kompetencer, så at projekterne får fremdrift og bliver en succes.

Claus har arbejdet med en lang række stærke consumer brands, som Carlsberg, HBO, Arla, MobilePay, LEGO mfl. Han har dog også en forkærlighed for B2B området og har hjulpet utallige danske eksport virksomhed med at styrke deres internationale branding, marketing og digitale platforme.

Thomas Kragh

Ekspert på: Digital udvikling, UX, digital markedsføring og agile teams

Thomas har +20 års erfaring med udvikling af digitale løsninger i større virksomheder. Han har siddet på kundesiden med det digitale ansvar i Nykredit, Post Nord, Berlingske, Alka og Købstædernes Forsikring. Thomas har gennem årene vundet digitale priser for nytænkende digitale løsninger.

Idag desuden netværkschef i Dansk Markedsføring ("Programmatic Advertising Update" & "Digital Transformation"), Strategi-konsulent i markedsføring, innovation og digital strategi (for Danske Bank, Jyske Bank, Mettler-Toledo (Schweitz) m.fl.). Partner/CEO i Usergap.com.

Thomas har uddannelser fra Insead (MBA) & CBS (MBA), Århus Universitet (Cand.Mag. i Informations- & Medievidenskab), Handelshøjskolen, Århus ("Advanced marketing") m.fl.

Scroll to Top