Lotte Koch

Lotte er specialist i
content-production,projektledelse-kampagner-marketing

jacobstaalbye

Om Lotte

Jeg er content writer og tekstforfatter med fokus på B2B-markedsføring og technical writing, og jeg arbejder gerne med IT, teknik, industri og byggeri. Jeg er selvstændig med eget firma og leverer indhold og tekstkoncepter til både digitale platforme og til print. Jeg har erfaring med at skrive om alt fra SaaS, BI og master data til vinduer, vindmøller og brandsikkerhed. Jeg kombinerer kreativitet og idérigdom med faglighed, troværdig rådgivning og grundig research.

Den anden del af min forretning fokuserer på technical writing – det vil sige onlinehjælp og dokumentation. Her hjælper jeg virksomheder med at planlægge, producere og implementere indhold, der hjælper brugere og kunder. Det kræver viden om både teknologi og kommunikation og evnen til at samarbejde med forskellige teams på tværs af en virksomhed. Som technical writer har jeg produceret både slutbruger- og udviklerdokumentation.

Erfaring

Jeg er en god blanding af en IT-entusiast og en humanist, og jeg er optaget af, hvordan komplekse emner formidles bedst. Jeg er content writer og skriver fængende tekster om emner indenfor IT, teknik, industri. Og jeg skriver på både dansk og engelsk. Samtidig har jeg indgående erfaring med udarbejdelse af dokumentationsstrategier, styring af dokumentationsprojekter og skrivning af dokumentation, der formidler brugen af software.

Brancher

b2b,it-and-tech,start-ups,telco,elektronik

Arbejdsuge

40 timer

Erfaring

15 år

Timeløn

650 kr.

Kunde-case 1

Løbende levering af kundehistorier for Grundfos. Desuden projektansættelse i den danske marketingsafdeling i et 1/2 år med et antal forskellig content marketingopgaver.

Skærmbillede 2020-05-11 kl. 13.48.27

Kunde-case 2

Beskrivelse af kurser og ydelser for DBI Brand og Sikring. Tekster til web, nyhedsbreve og print.


Kunde-case 3

Udarbejdelse af onlinehjælp til Stibo Systems. Tekniske beskrivelser af anvendelse af Master Data Management system på engelsk.

single.dk

Kunde-case 4

hercukles

Tidligere ansættelser

“Se detaljer på LinkedIn
-2012 – nu: Skrivefirmaet (selvstændig)
-2006-2008 og 2010-2012: TimeXtender (Communications Manager, Senior Technical Writer)
-2005-2006: RTX Telecom (konsulent)
2002 -2005: Microsoft Corporation (Documentation Manager)
-1998-2002: Navision (Technical Writer)

Scroll til toppen