Tips til registrering på Jelber

Tak fordi du vil registrere dig på Jelber. Vi glæder os til at se nærmere på din profil og kompetencer. Her følger et par tips til at lave en god og fyldestgørende registrering.

Profilbilledet
Brug et professionelt profilbillede som viser dig frem på den bedste måde. Vi ser ofte ældre profilbilleder og/eller fritidsbilleder. Tænk over din iscenesættelse og hvad du gerne vil kommunikere med billedet

Cases
Noget af det vi lægger allermest vægt på hos Jelber er cases. Det er herigennem man kan se, hvordan man har brugt sine kompetencer og hvilke typer af kunde/opgaver man har erfaring med. Projekter er typisk lavet sammen med andre og det er helt ok, så længe man gør det tydeligt, hvad ens rolle har været. Gør det til en vane at dokumentere dit arbejde og skab noget godt case materiale inkl. de opnåede resultater. Vælg et par nyere cases som understøtter din spidskompetence.

Referencer
Gode referencer guld værd. Det kan være en barriere for nogen at spørge om referencer, men hvis folk er tilfredse med ens arbejde, så er de som regel meget villige til at give det.

Brancheerfaring
Vi kigger altid efter brancherfaring ift. at matche folk med opgaver. Hvis du har særlige komptencer indenfor en branche, så vær opmærksom på at understøtte dette i profiltekster, cases og referencer.

Stå ved dit speciale
Hvis man virkeligt skal stå frem så fokuser på dit speciale og det, som du er absolut bedst til. Ingen er gode til alt og hvis du gør din profil for bred, så risikerer du at drukne i mængden

Lav en klade og undgå for mange tunge filer
For at undgå at teknikken driller, så lav en kladde i et Word dokuement eller andet, så du kan udfylde hele registreringen på en gang. Undgå at uploade for mange store filer på en gang. Start med et dokument per case. Du kan altid vende tilbage og tilføre flere filer på et senere tidspunkt.

Hvis du spørgsmål, input eller feedback så er du altid velkommen til at skrive en mail til os på [email protected]

Mvh
Jelber teamet

Scroll to Top