Vi håndplukker de bedste marketing freelancere til din virksomhed

Vi har screenet freelancerne for dig og kommer tilbage med 3 profiler der matcher dit behov. Udfyld formularen - og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer

Vi er den partner, som selv har været der, hvor du er nu

Hos Jelber arbejder du med folk, som selv har haft ledende roller indenfor marketing og digitalt - aldrig en uerfaren person eller en algoritme.

Med vores egen erfaring i branchen ved vi selv, hvor kritisk rekruttering af de rigtige profiler kan være og hvor vigtigt det er at sammensætte teamet på den helt rigtige måde. Derfor giver vi dig råd og sparring ift. din briefing, baseret på vores egne erfaringer, for at du får de rigtige profiler som gør dit projekt til en succes.

Når vi arbejder sammen med de dygtigste marketingfolk hos nogle af de største virksomheder i Danmark, får vi ofte spørgsmålet “Hvem ville du selv vælge?” og det tager vi som en stor tillidserklæring.

Derfor beder mange af vores kunder heller ikke om at få flere profiler at vælge imellem, men blot at vi stiller med den rigtige, så de kan spare tid og komme i gang med projekterne. Hvordan du ønsker det, bestemmer du selv og du betaler først, når du mener at vi har den rigtige person til projektet.

Et par af de kunder vi Jelber

Scroll to Top